Van der Schilden
Zoeken

wat past bij jou!
Lingerie kan je outfit maken of kraken

Een gladde bh onder een t-shirt, een strapless model onder een bustierjurk, een frivool bh-bandje bij een haltertop of een rode of nude tint onder een witte top … elke outfit heeft andere lingerienoden. Voorzie je lingerielade dus van de nodige modellen en tinten, passend bij jouw stijl. De juiste lingerie is zoals een accessoire: het maakt je look af!
 

Mooie lingerie geeft je zelfvertrouwen een boost

Het is waar: lingerie blijft meestal onzichtbaar voor de buitenwereld. Maar toch kan het geknipte setje op jouw maat een wereld van verschil betekenen voor jouw uitstraling. Mooie lingerie maakt je blij, geeft je zelfvertrouwen een boost en dat straal je uit!
 

De juiste lingerie accentueert je sterkes en camoufleert je minpuntjes

Laat je bij de aankoop van lingerie adviseren door een lingerie styliste. Die kan je precies vertellen met welke setje jij de troeven van je lichaam het best in de verf zet. Wie er graag wat ‘gestroomlijnder’ en slanker bij loopt, vindt ook vast en zeker zijn gading in het shapewearaanbod!
 

Lingerie shoppen is me-time!

Lingerie shoppen is fun en pure verwennerij voor jezelf! Kies een rustig moment uit om je shopping te doen en ga 100% voor wat jij mooi en comfortabel vindt. Enkel zo vind je lingerie waar je je goed in voelt. Wedden dat je partner er achteraf ook héél blij mee is …
 

De geknipte lingerie mixt looks met comfort.

Last but not least… reden nummer één om op zoek te gaan naar de perfecte bh is dat die de nodige steun aan je boezem geeft. En dat comfort wil je niet missen. Zoek dus een model dat looks en comfort moeiteloos mixt!
Overtuigd van het belang van lingerie in jouw garderobe? 
Kijk dan nu op de webshop >> of nog beter maak een afspraak en kom langs in één van onze winkels.

Van der Schilden Lingerie Aalsmeer
Raadhuisplein 10
info@schilden-lingerie.nl
0297 327253

Van der Schilden Lingerie Alphen a/d Rijn
Hooftstraat 146
alphen@schilden-lingerie.nl
0172 473014


Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel