Van der Schilden
Zoeken

Nieuws

Geplaatst op 8-8-2023

 

In verband met het afscheid van onze oud-eigenaresse 

Marja van Driel- van der Schilden

Zijn onze winkels de hele dag gesloten op vrijdag 11 augustus

 

 


Geplaatst op 27-04-2023

 

Kom jij ook naar onze SUMMER NIGHT op donderdag 11 mei? Wij nemen alvast een voorproefje op de zomer en vertellen je alles over onze zomercollectie in de winkel in Aalsmeer. 
Op deze gezellige avond showen modellen de laatste trends op het gebied van bad- en strandmode en uiteraard komt onze zomerse lingerie en loungemode ook voorbij, in diverse MODEFLITSEN. We trakteren je op een drankje en een hapje terwijl je rustig de tijd hebt om rond te kijken in de winkel, de nieuwste lingerie, badmode en nachtmode te passen en bij te kletsen met elkaar en ons team.

De modellen lopen door de winkel, terwijl er lekker geshopt en gekletst kan worden. Op verzoek kunnen de modellen ook een specifieke set voor je showen en kunnen we uitleg geven over de verschillen tussen diverse pasvormen in lingerie. Kortom, een interactieve en gezellige avond, waarbij de zomer centraal staat.

Wanneer: donderdag 11 mei locatie Aalsmeer
Deuren open: 19:00-21:30 uur
Modeflitsen: tussen 19:30-21:00 uur

Reserveer nu gratis voor dit zomerse evenement: telefonisch, in de winkel, of via mail!

 

 


 

Geplaatst op 14-01-2022

 

We mogen weer open!

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 kun je weer zonder afspraak terecht in onze winkels. Wel zijn we gebonden aan een maximum aantal bezoekers en uiteraard houden we de geldende maatregelen in acht. 

Ook wanneer de winkel weer gewoon toegankelijk is, blijft het mogelijk een afspraak in te plannen. Door het maken van een afspraak verzeker je jezelf van een bezoek aan onze winkel zonder voor de deur te hoeven wachten. Het inplannen van een afspraak kan eenvoudig via onze digitale agenda

klik hier voor de agenda van AALSMEER

klik hier voor de agenda van ALPHEN

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Bel daarvoor tijdens onze openingstijden naar onze winkel. Mammacare-afspraken, voor het aanmeten van borstprotheses en protheselingerie, plannen wij graag telefonisch in. 

Aalsmeer: 0297-327253

Alphen: 0172-473014 

 

geplaatst op 19-12-2021

Helaas moeten we in de laatste week voor Kerst toch onze deuren sluiten. Wij gaan niet bij de pakken neerzitten en kijken wat we wel voor je doen! Binnen onze openingstijden zijn wij aanwezig in de winkel en staan klaar om vragen te bantwoorden, bestellingen aan te nemen en pakketjes in orde te maken.

Door de overheid zijn wij aangemerkt als essentiële winkel, omdat we een medische speciaalzaak zijn op het gebied van mammacare. Het aanmeten van borstprotheses en protheselingerie valt onder essentiële zorg en kan daarom de komende tijd gewoon doorgaan. Reeds ingeplande afspraken blijven staan en indien je toe bent aan een nieuwe prothese, kun je hiervoor ook telefonisch een afspraak inplannen. Dit kan ook op korte termijn, zodat we de afhandeling met de verzekeraar nog voor het nieuwe jaar in orde kunnen maken. Twijfel je of het voor jou mogelijk is om een afspraak te maken? Neem dan gerust even contact op met onze mammacare-adviseuses. 

Ook blijven onze winkels geopend voor het afhalen van bestellingen. Zie je iets leuks in de etalage of op onze social-media kanalen? Eén belletje naar de winkel is voldoende om de door jou gewenste artikelen apart te hangen, zodat je ze op een door jou gewenst moment af kunt halen. In de omgeving van de winkels bezorgen we, in overleg, ook bestellingen aan huis. 

 

Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar:

Aalsmeer: 0297 - 32 72 53 

Alphen: 0172 - 47 30 14

WhatsApp: 06 - 83 250 222

Mail: info@schilden-lingerie.nl 

Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!  

 

 

 

 

 

geplaatst op 29-11-2021

Gelukkig mogen we open blijven! We zijn blij dat we je in onze winkels kunnen blijven adviseren. Vanwege de nieuwe maatregelen, passen we voorlopig onze openingstijden aan:

Aalsmeer: maandag 12:00 - 17:00 , dinsdag tot en met zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Alphen: dinsdag tot en met zaterdag 09:00 - 17:00 uur

 

Je kunt in de winkel terecht zonder én met afspraak. Een afspraak plan je eenvoudig zelf in via onze digitale agenda of telefonisch. Mammacare-afspraken, voor het aanmeten van borstprotheses en protheselingerie, plannen wij bij voorkeur tussen 17:00 en 18:00 uur in, om rust en ruimte tijdens de afspraak te kunnen garanderen. Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen met de winkel.

Aalsmeer

Digitale agenda

Telefoon: 0297 – 32 72 53

Whatsapp: 06 - 83 250 222

Mail: info@schilden-lingerie.nl

 

Alphen

Digitale agenda

Telefoon: 0172 – 47 30 14

Mail: alphen@schilden-lingerie.nl

 

 


Geplaatst op 28-04-2021

Met ingang van 28 april kun je ook weer zonder afspraak terecht in onze winkels. Wel zijn we gebonden aan een maximum aantal bezoekers en uiteraard houden we de geldende maatregelen in acht. 

Ook wanneer de winkel weer gewoon toegankelijk is, blijft het mogelijk een afspraak in te plannen. Door het maken van een afspraak verzeker je jezelf van een bezoek aan onze winkel zonder voor de deur te hoeven wachten. Het inplannen van een afspraak kan eenvoudig via onze digitale agenda

klik hier voor de agenda van AALSMEER

klik hier voor de agenda van ALPHEN

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Bel daarvoor tijdens onze openingstijden naar onze winkel. Mammacare-afspraken, voor het aanmeten van borstprotheses en protheselingerie, plannen wij graag telefonisch in. 

Aalsmeer: 0297-327253

Alphen: 0172-473014 


 

Geplaatst op 15-03-2021

MAAK NU EEN AFSPRAAK IN AALSMEER

MAAK NU EEN AFSPRAAK IN ALPHEN A/D RIJN

Winkelen zonder verplichting! Onze stylsites laten je graag de nieuwe zomercollectie zien. maak nu je afspraak, we zien je graag in de winkel! 


Geplaatst op 26-02-2021

 

Wat zijn we enthousiast dat we weer klanten mogen ontvangen in onze winkels. We hebben het zó gemist om je face-to-face te kunnen adviseren. Met ingang van 3 maart mogen we gelukkig weer klanten in de winkel ontvangen en we hebben er zin in!

 

Vanaf woensdag 3 maart gaan we werken op afspraak en kunnen we 2 klanten tegelijk in de winkel verwelkomen. Het is dus belangrijk om een afspraak in te plannen, ook als je alleen benieuwd bent naar de nieuwe collectie en even rond wil kijken in de winkel.

 

Voor maken van een afspraak kun je tijdens openingstijden telefonisch contact opnemen met de winkel die je wil bezoeken, Aalsmeer of Alphen a/d Rijn. Ook is het mogelijk om zelf je afspraak in te plannen via ons online reserveringssysteem. Via de link hieronder zie je eenvoudig welke momenten beschikbaar zijn en maak je zelf je afspraak. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met de winkel. Wij helpen je graag!

Afspraak maken winkel Aalsmeer

Afspraak maken winkel Alphen a/d Rijn

 


Geplaatst op 16-12-2020

Ondanks alles zetten wij de schouders eronder en blijven we knallen om al jullie kerstcadeautjes op tijd te bezorgen! 🎁🎄

Lang niet onze hele collectie is verkrijgbaar via de webshop. Daarom hebben we gisteren een groot deel van onze feestcollectie op de foto gezet. Klik HIER om het aanbod te bekijken. 

Wil je iets bestellen? Neem telefonisch(0297 - 32 72 53) of via WhatsApp(06 - 83 250 222) contact met ons op, dan maken wij je pakketje in orde en bezorgen het aan huis! 


Geplaatst op 15-12-2020

Helaas hebben ook wij onze deuren moeten sluiten. Wel blijven we aanwezig in de winkel en zijn we bereikbaar voor al jouw vragen en bestellingen. Ook posten we veel van onze collectie op Facebook en Instagram. Zie je iets dat je leuk vindt? Neem contact met ons op via een privébericht, Whatsapp, telefonisch of e-mail en wij gaan voor je aan de slag!

Voor nu, blijf gezond en graag tot ziens! 

 

 


Geplaatst op 17-11-2020

In aanloop naar de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. Op onderstaande data kun je EXTRA bij ons terecht:


Geplaatst op 5-10-2020

In verband met de nieuwe, aangescherpte maatregelen vanuit de overheid, komt de koopavond in Aalsmeer tijdelijk te vervallen. Voorlopig zijn onze openingstijden als volgt:


Geplaatst op 31-08-2020

Op onze webshop is lang niet onze hele collectie verkrijgbaar. Ben je toch benieuwd wat wij te bieden hebben voor je naar de winkel komt? Neem dan een kijkje op onze overzichtspagina nachtmode dames. Hier vind je mooie beelden en een korte beschrijving van de merken die je dit seizoen in onze winkels kunt vinden.  

 


Geplaatst op 11-08-2020

 

SALE

Zomerse uitverkoop in onze winkels! Shop nu jouw badmode, lingerie en nachtmode met kortingen tot en met 70%!

 


geplaatst op 15-05-2020

Nieuw logo

Supertrots op os nieuwe logo. Vanaf vandaag kun je het overal voorbij zien komen, in de winkel, op onze tasjes, op de site en natuurlijk op onze social media kanalen!

 


Geplaatst op 11-05-2020

Gewijzigde openingstijden

Wat zijn we blij dat de situatie iets begint te normaliseren en we weer meer klanten in de winkel kunnen verwelkomen. Vanaf heden is onze winkel in Aalsmeer daarom weer geopend op de tijden die je van ons gewend was vóór de hele wereld op zijn kop stond. Klik hier voor een overzicht van de actuele openingstijden.

Graag tot ziens! 

 


Corona-update woensdag 18 maart

Op de webshop vind je slechts een klein gedeelte van onze collectie. We zijn momenteel druk bezig om de artikelen die wel in de winkel hangen, maar niet op de webshop te zien zijn, toch zichtbaar te maken op de site. Voor deze artikelen zal het niet mogelijk zijn een online bestelling te plaatsen, maar uiteraard kunnen we je wel via e-mail of telefonisch adviseren over de pasvorm en beschikbare maten. We kunnen artikelen voor je klaarhangen zodat je ze alleen nog hoeft op te halen en eventueel thuis kunt passen, of we kunnen artikelen naar je opsturen. 

Ondanks de situatie proberen wij zo goed mogelijk voor je klaar te staan, in onze winkels maar ook online. op onze social media kanalen zullen we beelden van onze collectie blijven delen, om je te inspireren en wat kleur te brengen in deze dagen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via mail. 

Zorg goed voor jezelf en elkaar, en we hopen je gauw weer te zien.   

 


Corona-update maandag 16 maart

In verband met het Coronavirus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Voor nu zijn onze winkels nog gewoon geopend. De kritieke punten zoals pinautomaat, de toonbank en deurklinken worden al vaaf de eerste berichtgeving frequent schoongemaakt en we wassen regelmatig onze handen. Er zijn echter nu vragen waar we geen antwoord op hebben, zodat we van dag tot dag zullen bekijken wat verstandig is en welke maatregelen noodzakelijk zijn. 

Op dit moment is de winkel open met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM:

- we beperken fysiek contact en houden gepaste afstand van 1,5 meter in acht;

- wanneer je licht verkouden bent en/of hoest, willen we graag telefonisch of via de mail bedienen. Echter, in verband met ieders gezondheid, helaas even niet in de winkel;

- alle medewerksters op de vloer voelen zich fit en hebben geen klachten;

- contant betalingsverkeer gaat via de toonbank. Er wordt dus geen handcontact gemaakt bij het geld aannemen/teruggeven;

We hopen je, gezien de genomen maatregelen, in onze winkels te mogen verwelkomen. We houden jullie verder op de hoogte via e-mail, sociale media en website. 

 

Zorg goed voor jezelf en elkaar! 

 


geplaatst op 03-03-2020

 

Op 8 maart (Internationale Vrouwendag) staat Van der Schilden Lingerie stil bij moedersterfte. Iedere twee minuten sterft er wereldwijd een vrouw aan complicaties bij zwangerschap of geboorte, in veel gevallen overlijdt hierbij ook het kind. Stichting White Ribbon stelt zich als doel om er wereldwijd voor te zorgen dat vrouwen het recht op veiligheid en gezondheid vóór, tijdens en na de zwangerschap en bevalling kunnen realiseren.

Van der Schilden Lingerie steunt dit doel en doneert daarom van donderdag 5 t/m zaterdag 7 maart 2020 €2,00 per verkochte bh aan de stichting White Ribbon. We hopen daarmee een mooi bedrag op te halen dat we in het kader van Internationale Vrouwendag aan de Stichting White Ribbon kunnen schenken. 

 

 


geplaatst op 01-01-2020

 

De sale is begonnen!

KORTING

Diverse lingeriesets tot en met 50%

Nachthemden vanaf 20%

Pyjama's vanaf 30%

Badjassen vanaf 20%

 

De sale is alleen geldig in onze fysieke winkels

 

 


 

Geplaatst op 09-10-2019

Op woensdag 30 oktober inspireren wij je graag voor het najaar en de komende winter, met een spetterende modeshow! Onze modellen showen de nieuwste trends op het gebied van lingerie, nachtmode en natuurlijk mag ook de stijlvolle collectie loungemode niet ontbreken op deze gezellige avond.

vanaf 19.00 uur is de winkel open en om 19.30 uur start de show! Wil jij erbij zijn? Reserveer nu gratis je plaatsen! Aanmelden kan op diverse manieren:

- in de winkel

- telefonisch: 0297-327253

- via e-mail: info@schilden-lingerie.nl

- of klik op bovenstaande afbeelding en meld je direct aan via ons online-formulier

 

GRAAG TOT ZIENS OP 30 OKTOBER!

 


Geplaatst op 01-10-2019


 

Van 3 tot en met 12 oktober is het Week van de Lingerie bij Van der Schilden Lingerie. Iedere dag een actie waarbij een ander merk of artikelgroep centraal staat. Ontvang mooie kortingen op de nieuwe collectie! Zien we jou tijdens de Week van de Lingerie?

 


Geplaatst op 19-03-2019

De nieuwe collectie is binnen!

Graag inspireren wij je voor het zomerseizoen met een spetterende lingerieshow! Wegens groot succes organiseren wij dit jaar maar liefst 3 shows in onze winkels. Alle kans om erbij te zijn dus!

 

Woensdag 10 april - Aalsmeer

Donderdag 11 april - Aalsmeer

Woensdag 17 april - Alphen a/d Rijn

 

Onze modellen showen de nieuwste badmode van onder andere Anita, Cyell, Marie Jo, Prima Donna en Sunflair. Ook onze comfortabele nachtmode en loungewear komt voorbij en natuurlijk laten we je de nieuwste aanwinsten op lingeriegebied zien.

 

Ben jij erbij tijdens één van onze shows? De winkel is open vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start de show.

 

Reserveer nu gratis je plaatsen! 

Aanmelden voor de show kan op diverse manieren:

- In de winkels

- telefonisch(0297-327253 voor Aalsmeer, 0172-473014 voor Alphen a/d Rijn)

- via e-mail: info@schilden-lingerie.nl

Geef hierbij even aan met hoeveel personen je komt en voor welke show je je aan wilt melden!

 

Graag tot ziens!

Groet,

Team Van der Schilden Lingerie

 

 


Geplaatst op 27-02-2019

 

 


 

geplaatst op 14-09-2018

 

Nu de bladeren van de bomen beginnen te vallen, is het bij Van der Schilden Lingerie ook tijd voor een nieuw seizoen. In de winkels hebben de rekken met badmode plaats gemaakt voor de nieuwe collectie lingerie en nachtmode.

Luxe lingerie

Kleuren die we dit najaar veel terugzien in de lingerie zijn groen en donkerblauw. Ook zien we veel lingerie met luxe details, zoals de prachtige serie Femme Glamour van Aubade in het zwart met gouden accenten. Deze serie is verkrijgbaar tot en met een E-cup. De najaarscollectie van Marlies Dekkers glanst je tegemoet, de bekende modellen Space Odyssey en Dame de Paris hebben we dit najaar in schitterend roestbruin en de modekleur goud-shitake.

Nachtmode

De luxe zet zich door in onze nachtmode. In de verleidelijke nightwear van Marjolaine wordt veel gebruik gemaakt van zijde en kant. Kruip je liever op de bank in een comfortabele outfit met cozy huissokken, dan is de loungewear van Cyell een aanrader. De nachtmode van Snurk wordt gekenmerkt door vrolijke prints die zelfs de meeste grijze dag opfleuren, terwijl Charlie Choe gaat voor een meer romantische look met prints van sterren, hartjes en veren. De prijzen zijn ook leuk, een huispak van Charlie Choe koop je al vanaf €55,00. Ook voor heren is er genoeg keuze. Mix & Match met de nacht- en loungewear van onder andere Calvin Klein, Mey en Tommy Hillfiger.

Jaarrond badmode

Voor wie in het naseizoen toch liever nog even de zon opzoekt; vanaf oktober beginnen de nieuwe series badmode alweer binnen te komen. Dus waar je ook naar op zoek bent op het gebied van nachtmode, badmode en lingerie, het is altijd de moeite waard om even bij ons binnen te lopen.

Graag tot ziens!

 


 geplaatst op 13-04-2018

Voorjaarsmodeshow groot succes!

 De lingerie- en badmodeshows in onze winkel in Aalsmeer afgelopen week, waren een groot succes. Twee avonden achter elkaar hebben onze modellen de nieuwste lingerie, bad-, en nachtmode sgeshowd. Hieronder een kleine impressie.

 

 


geplaatst op 20-03-2018

 
Het voorjaar is bij Van der Schilden Lingerie al in volle gang. Lentekleuren als zachtgroen, wit, roze en neonoranje geven de winkel een frisse boost. Ook krijgen we wekelijks nieuw badgoed binnen, zowel in flatterend zwart als in allerhande modetinten. Graag nemen we u mee voor een tour door de winkel

Badmode

In deze tijd van het jaar komt er bijna dagelijks nieuwe badmode binnen in onze winkels. Standaard hebben wij badpakken en bikini's tot en met cup I in het assortiment. Dit jaar nieuw in onze collectie, is Marie Jo Swim. Dit bekende merk breidt uit met een prachtige badmodeserie. Dezelfde fijne pasvorm en luxe die je gewend bent, nu verwerkt in tijdloze bikini's en modieuze accessoires
met subtiele details. Ook de badmode van Despi is voor het eerst verkrijgbaar in onze winkels. Luxueus en elegant, in stijlvol zwart en vrolijke zomerprints. 


Sport & loungewear

Met de komst van het voorjaar, kan er weer buiten gesport worden. Bijvoorbeeld in de vlotte sportkleding van Esprit, met natuurlijk een stevige sportbh in basic zwart of een felle modekleur. En wat is er lekkerder dan na het sporten heerlijk te relaxen op de bank of in de tuin? De heerlijk zomerse nachthemden en pyjama's van onder andere Mey en Ringella geven u direct dat nieuwe, frisse lentegevoel. Wij zijn zelf ook erg enthousiast over de supervrolijke prints op de loungewear van Snurk!
 

Badmode heren

Voor de heren is er ook meer dan voldoende keuze deze zomer. Zwemslips of bermuda's in verschillende lengtes, bij Van der Schilden bent u aan het juiste adres. Een rustige effen zwembroek, abstracte print of liever een vrolijke opdruk met fruit en bloemen? In de badmode van Calvin Klein, Mey, Tommy Hilfiger en Tweka vindt u het allemaal. Met bijpassende accessoires als petjes en shorts,
maakt u uw zomerlook compleet.

 Graag tot ziens! 


  

 

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel