Van der Schilden
Zoeken

Nieuws

 

geplaatst op 15-05-2024


 

geplaatst op 30-04-2024

 

Het is tijd voor een feestje! Al vier generaties lang is van der Schilden Lingerie een vertrouwd adres voor lingerie en persoonlijk advies. In 1904 neemt Dirk van der Schilden de manufacturenzaak van zijn werkgever over. Met nieuwbouw in 1922 en in 1967 de verhuizing naar het Raadhuisplein, gaat de winkel mee met haar tijd. Naast damesmode wordt de collectie lingerie, onder-, nacht-, en badmode steeds uitgebreider. In 1997 neemt van der Schilden Lingerie in Alphen aan den Rijn Scherpenzeel over en specialiseert zich nog verder in de lingerie.

En nu, na 120 jaar, kun je nog steeds terecht bij Van der Schilden Lingerie. De oudste winkel in Aalsmeer; vertrouwd maar altijd vernieuwend.

Een unieke mijlpaal waaraan we niet zomaar voorbij gaan; de hele maand mei hebben we leuke acties, zoals het draaien aan de bingomolen bij de kassa, waarbij je dagelijks kans maakt op een cadeaubon van €120,-. Bovendien geven we limited edition shoppers weg en is de agenda in Aalsmeer gevuld met bruisende evenementen.

Het team van Van der Schilden Lingerie kijkt uit naar een sprankelende en feestelijke maand en hoopt veel klanten te verwelkomen. Dus kom langs, vier mee, en laat je verrassen!

Wil je meer weten over dit het verhaal achter dit prachtige familiebedrijf? In de editie van Oud Nuus van mei is een boeiend artikel verschenen over de geschiedenis van Van der Schilden Lingerie. Hieronder kun je het artikel lezen.

 

 


geplaatst op 30-04-2024

In het blad Oud Nuus, een uitgave van Stichting Oud Aalsmeer, is een mooi artikel verschenen over de rijke geschiedenis van de winkels van Van der Schilden. Hieronder kun je het artikel lezen. Meer interesse in de geschiedenis van Aalsmeer? Kijk dan verder op de website van Stichting Oud Aalsmeer


 

 

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel